ERMANI BRICKET — presa de brichete universala

ERMANI BRICKET este o presa hidraulica universala. La comandă, realizăm formularele necesare clientului:

— Cleme din beton pentru armare.
— Brichete alimentare: amestecuri alimentare presate, tablete, produse alimentare.
— sare brichetata (hrana animalelor).
— Atrava pentru rozătoare. (sub formă de pastile).
— Cărbune presat pentru o narghilea.
— Alte tipuri de produse presate.

BRICKET ERMANI — pentru producerea brichetelor. Exemple:

ERMANI bricket-40AT

Pe baza presei ERMANI bricket-40AT — productie de tablete atrava pentru rozatoare. Folosit în agricultură. O componentă importantă pentru orice fermier care are câmpuri cu livezi și alte culturi agricole.

ERMANI bricket-20AT

Presa automata — bazata pe utilaj ERMAI-20AT — productie de sapun «Bombe pentru Bai». Este distractiv pentru copii și îngrijirea pielii corporale pentru adulți. Când ești un antreprenor începător, atunci, de regulă, ești în căutarea unei idei care, cu investiții minime, ți-ar putea oferi un venit constant.

ERMANI bricket-80AT

Presă automată — pe baza acestei prese, a fost fabricată pentru producția de cleme de beton pentru armare — Astfel de elemente încorporate sunt de câteva ori mai rezistente decât clemele din plastic, concepute pentru diametre mari de armătură. Nu se sparg sub cadrele grele de armare din oțel, ceea ce le face deosebit de solicitate în construcțiile industriale și rezidențiale.

Aspect ERMANI bricket

Matrița — poansonul este fabricat din oțel rezistent la uzură care poate rezista la sute de mii de cicluri atunci când se utilizează cele mai grosiere materiale: nisip, granit, piatră zdrobită.

Cadrul echipamentului de ERMANI bricket este compact si nu necesita lucrari suplimentare de reglaj la sediul clientului.

Componentele hidraulice sunt asamblate ale lumii mondiale dovedite. Doar supape, componente și accesorii hidraulice calitate cea mai bune.

Inima echipamentului este cilindrul hidraulic, acordăm o atenție deosebită producției unei piese importante. Folosim tije și mâneci italiene.

Meniu de control intuitiv și simplu. Orice operator poate porni și opera echipamentul citind instrucțiunile de pornire.

Senzorii de proximitate inductivi de încredere completează sarcina în câteva milisecunde.

Formele (matricele) sunt realizate din oțel special rezistent la uzură, care suferă o prelucrare și o întărire specială pentru o funcționare fiabilă pe termen lung.

Video ERMANI bricket

Scrie-ne