ERMANI MIXER

Malaxor ERMANI — conceput pentru amestecarea temeinică a amestecurilor grele obișnuite și semi-uscate, precum și a mortarelor.

O betoniera de tip forțat este utilizată în liniile tehnologice ale fabricilor de beton și unităților de mortar, precum și pe șantiere.

Volumul rezervorului de amestecare este de la 150 litri până la 3000 litri, în funcție de capacitatea necesară a unității sau a liniei la cheie.

ERMANI CONVEYOR

Transportor ERMANI — vertical — rezervor pentru transport mortar gata preparat, care provine de la malaxorul de mortar si este transportat la buncarul de incarcare al vibropresei.

— orizontală — servește la mutarea produsului finit de la presă la rafturi, lift, sau la îndepărtarea comodă a produsului pentru depozitare.

Mortarul uscat, semi-uscat în timpul transportului are o sarcină mare asupra transportorului datorită greutății și densității sale. Prin urmare, benzile transportoare de mortar au un cadru întărit, rulmenți cu role, bandă transportoare pentru a face față sarcinii.

ERMANI VIBROSIEVE

Vibrosieve ERMANI — Sita vibranta se foloseste pentru separarea nisipului in unul grosier si mai fin, indepartand pietrele inutile, diverse resturi si alte incluziuni. Nisipul cernut este cel mai des folosit la prepararea amestecurilor de ciment pentru constructii.

ERMANI guillotine

Ghilotina ERMANI — Cuțit de ghilotină pentru despicat cărămizi, pavaj, blocuri de beton, plăci de pavaj. Ghilotina de despicare este proiectata pentru taierea rapida si usoara a diverselor produse din beton fara zgomot, praf si electricitate.

Scrie-ne